Politerm® BLU - letvægts varmeisolerende undergulv

Politerm® BLU til gulv og tag

Politerm® BLU er udviklet i samarbejde med BASF, EDILTECO og Aalborg Portland A/S og testet af Teknologisk Institut. Politerm® BLU udmærker sig bl.a. på unik trykstyrke og klassificeret i brandklasse A. Politerm® BLU er sammensat af ekspanderede polystyren perler med en kontrolleret densitet. Under produktionen blandes perlerne med E.I.A® organisk additiv, der tillader perfekt binding mellem vand, cement og perler.

Den ensartede fordeling af perlerne blandes igennem og eliminerer problemer med perleflotation og skaber et produkt, der er perfekt til pumpning.
Politerm
® BLU til gulv og tag er specielt velegnet til etageadskillelser, niveauforskelle og faldopbygninger.

Undergulv med Politerm® BLU danner en flydende form for isolering. Den flydende form betyder at det er lettere at anvende mellem rør og slanger, sammenlignet med traditionel isolering.

Indlysende fordele for byggeri og miljø:

● 100% rent produkt – ingen granulat
● Bæredygtighed – fra vugge til grav dokumentation
● Letvægtsløsning med lavt varmetab
● Garanterer ensartethed og konsistens af doseringer samt af de termiske og mekaniske egenskaber.
● Eldrevet blandingsværk.
● Blandingen kan pumpes over store afstande.
● Unik trykstyrke og brandklasse.
● Lavt cementindhold.
● Svinder ikke under påførings- eller hærdnings­fasen.
● God trinlydsdæmpning
● Nem udlægning – godt arbejdsmiljø
● Opfylder kravene i det gældende bygnings­reglement.

Politerm® BLU lagerføres også som Politerm® BIO med BASFs Biomass Balanced EPS-perler (Styropor® BMB) – det miljørigtige valg, som reducerer CO2 aftryk med op til 80% i forhold til standard EPS-produkter.

Unikt silosystem

Med et net af højt kvalificerede beton­producenter leveres Politerm® BLU til gulv og tag på byggepladsen. Via et unikt silosystem doseres blandings­forholdet præcist og sikrer en ensartet, høj kvalitet. Blan­dingen kan pumpes op til selv de øverste etager.
Som en del af vores kvalitetssikring, kan der downloades data, som dokumenterer kvaliteten af blandingen. Samtidig er gulvløsningen arbejdsmiljøvenlig og nem at udlægge.

Løsblad Politerm® BLU

Dokumentation Politerm® BLU

Nem udlægning - godt arbejdsmiljø.

Nem udlægning - godt arbejdsmiljø.

Kan pumpes op til de øverste etager.

Kan pumpes op til de øverste etager.© Copyright 2016 Neopixels • Alle rettigheder forbeholdes. Intet indhold på dette site må overtages på nogen som helst måde, helt eller delvist, uden forudgående udtrykkelig tilladelse fra Neopixels. Neopixels og Neofixx er registrerede mærkenavne tilhørende Neopixels Insulation bv. Neopor og BASF er registrerede mærkenavne for BASF's afdelinger eller tilknyttede virksomheder. Alle mærker tilhører de respektive indehavere.


| Cookie- og privatlivspolitik
Top