P R E S S E M E D D E L E L S E

Marts

 

Neopixels hulmursisolering til Hedensted Kommune

Hedensted Kommune valgte Neopixels hulmursisolering da en del af rådhuset i Hedensted skulle efterisoleres. Den lave lambda værdi med deraf følgende gode isoleringsevne var en af grundene.

Neopixels hulmursisolering har for alvor fået tag i det professionelle marked. Den gode isoleringsevne og den fugtbestandige løsning er forklaringen. Flere og flere kommuner vælger systemet til efterisolering af deres bygninger, og tilfredsheden er stor.

 

Neopixels den bedste løsning

Arne Birkø fra kommunale bygninger i Hedensted Kommune fortæller om valget af Neopixels hulmursisolering: ”Hedensted kommunekontor er oprindelig en gammel gymnastiksal, bygget i 40’erne. Den blev i 70´erne ændret til kommunekontor. Vi valgte Neopixels hulmursisolering pga. den lave lambda værdi, og især fordi det er en fugtbestandig løsning. Vi er godt tilfredse med løsningen og vil bestemt overveje den til andre af kommunens bygninger i fremtiden.”

 

Fugtbestandig løsning

Neopixels patenterede isoleringssystem består af Neopor grafitperler og Neofixx bindemiddel. Systemet opnår en brandklasse E godkendelse, som er den højeste på markedet inden for polystyren. Systemet er diffusionsåbent og tillader slagregn at løbe igennem isoleringen uden optagelse af fugt. Det betyder, at der ikke kan udvikles skimmelsvamp, og at luftfugtigheden er lav. Systemet har ligeledes lyddæmpende egenskaber og er dokumenteret CO2 neutral efter 2-3 måneder. Kommunekontoret har fået ca. 26 m3 Neopor grafitperler indblæst i hulmuren.© Copyright 2016 Neopixels • Alle rettigheder forbeholdes. Intet indhold på dette site må overtages på nogen som helst måde, helt eller delvist, uden forudgående udtrykkelig tilladelse fra Neopixels. Neopixels og Neofixx er registrerede mærkenavne tilhørende Neopixels Insulation bv. Neopor og BASF er registrerede mærkenavne for BASF's afdelinger eller tilknyttede virksomheder. Alle mærker tilhører de respektive indehavere.


| Cookie- og privatlivspolitik
Top