Er du vores nye Neopixels® isolatør?

 Er du selvstændig tømrer, murer eller anden håndværker, som ønsker at prøve kræfter med nye udfordringer, og som har lyst til at prøve kræfter med Neopixels® - Fremtidens Hulmursisolering, så er dette muligvis noget for dig.

Som isolatør med Neopixels® uddannes du på vores Neopixels® academy, hvor oplæring i udførelse foretages af vores egne instruktører. Formålet med uddannelsen er, at sikre en 100% korrekt udførelse og derved sikre den høje standard. Efter uddannelse kan du kalde dig for autoriseret Neopixels® isolatør. Løbende afholdes der kurser og informationsmøder, som har til hensigt at sørge for, at vores isolatører altid er informerede og instruerede. Desuden bakkes du som autoriseret Neopixels® isolatør op af din samarbejdsparter Neopixels Danmark A/S, som løbende hjælper med teknisk support, markedsføring, salg og andre PR-aktiviteter.

 

 

 

Vi stiller store krav til vores isolatører, for høj kvalitet er vores varemærke

Neopixels® er et patenteret og gennemtestet system udviklet i samarbejde med BASF® i Tyskland. Systemet anvendes allerede i store dele af Europa og baner nu, med hastige skridt, også vej i Danmark. Systemet består af en Neopor® Grafitperle som indblæses, blandet med et vandbaseret bindmiddel, i hulmuren med en patenteret fyldfyldpistol. Såvel perler som lim er godkendt i brandklasse E.

 

Fordelene ved Neopixel® systemet er:

  • 20% bedre isoleringsevne giver markante besparelser
  • 25 års garanti på isoleringsværdi
  • Dokumenteret Co2 neutral efter 2-3 mdr.
  • Lav lambdaværdi 0,033 W/mK
  • Diffusionsåben system
  • Formstabilitet (synker ikke samme)
  • Brand- og flammehæmmende (brandklasse E)

 

Som autoriseret Neopixels® isolatør får du tillige adgang til Neopixels® krybekælderisolering og etageisolering.

Som autoriseret isolatør får du tildelt et område i Danmark, som du repræsenterer med Neopixels® Fremtidens hulmursisolering. Ved opstart af nye isolatører opstartes disse naturligvis ikke i samme områder, som allerede er dækket af eksisterende isolatører. Gensidig respekt for hinandens virksomheder og forretningsmuligheder prioriteres.

 Er du interesseret i at blive, eller høre mere om at blive, autoriseret Neopixels® isolatør ? Så kontakt os på info@neopixels.dk eller tlf. 86 99 55 00.© Copyright 2016 Neopixels • Alle rettigheder forbeholdes. Intet indhold på dette site må overtages på nogen som helst måde, helt eller delvist, uden forudgående udtrykkelig tilladelse fra Neopixels. Neopixels og Neofixx er registrerede mærkenavne tilhørende Neopixels Insulation bv. Neopor og BASF er registrerede mærkenavne for BASF's afdelinger eller tilknyttede virksomheder. Alle mærker tilhører de respektive indehavere.


| Cookie- og privatlivspolitik
Top