NYHED // Neopixels® hulmursisolering i 20 meters højde

Neopixels® hulmursisolering blev på grund af de helt særlige egenskaber, den patenterede løsning har, valgt til isolering af 20 meter højt boligbyggeri – Vallensbæk Stationstorv.

 

Hulmursisolering på én dag

Neopixels Danmark fik en hasteforespørgsel fra DS Elcobyg A/S omkring Vallensbæk Stationstorv. Boligbyggeriet var under opførelse og skulle hulmursisoleres i 20 meters højde. Hulmursisoleringen tog kun én dag at sprøjte ind i hulmuren med det avancerede udstyr, om anvendes og Carsten Sørensen Kronborg, som er produktionschef ved DS Elcobyg udtaler: ”Vi er særdeles tilfredse med opgaveløsningen. Lige fra første henvendelse til Neopixels Danmark og til det færdige resultat ugen efter stod klart, har de været professionelle. Jeg vil give dem topkarakter og både anbefale dem til andre og selv bruge dem igen på andre byggerier. Løsningen er unik, fordi grafitperlerne holdes på plads af bindemidlet og dermed ikke løber ud. Samtidig var det den eneste løsning, der kunne opfylde uværdi kravene.”

 

Hurtig leverance sikrede byggeriet

”Den hurtige leverance sikrede, at vi kunne aflevere byggeriet til tiden, og vi har siden fået ros fra bygherren for løsningen” fortsætter Carsten Sørensen Kronborg. Vallensbæk Stationstorv skal stå klar inden sommerferien og med en byggesum på 17 mio. til DS Elcobyg og et samlet kvadratmeter antal på 5.427, er det et betydeligt projekt, der blev løst professionelt og til tiden.

 

Neopixels® løsning til nybyggeri

Neopixels® hulmursisolering bliver oftere og oftere anvendt til nybyggeri pga. de helt særlige egenskaber, den patenterede løsning har. Løsningen er udviklet i samarbejde med Basf i Tyskland og sikrer en 100% fast og stabil placering af isoleringen i hulmuren. Neopor® perlerne består af en meget stor del grafit, som er varmeledende, og de bindes sammen af et specialudviklet bindemiddel, Neofixx®. Perlerne er ikke fuldstændig runde og forbindes derfor nemt med bindemidlet. Det betyder, at isoleringen ikke synker i muren og, at isoleringen holdes på plads. Isoleringen er 20% bedre end andre løsninger.

 

 

Kontakt

Salgschef, Neopixels Danmark A/S, Ivan Jørgensen
Tlf. 2010 0580
Mail: ivan.j@neopixels.dk

Fotos: Vallensbæk Stationstorv bliver isoleret med Neopixelsâ hulmursisolering.© Copyright 2016 Neopixels • Alle rettigheder forbeholdes. Intet indhold på dette site må overtages på nogen som helst måde, helt eller delvist, uden forudgående udtrykkelig tilladelse fra Neopixels. Neopixels og Neofixx er registrerede mærkenavne tilhørende Neopixels Insulation bv. Neopor og BASF er registrerede mærkenavne for BASF's afdelinger eller tilknyttede virksomheder. Alle mærker tilhører de respektive indehavere.


| Cookie- og privatlivspolitik
Top