Om Neopixels® Danmark A/S

NEOPIXELS DANMARK A/S er en af Danmarks førende producenter og forhandlere af fremtidens isoleringsløsninger. NEOPIXELS DANMARK A/S er forhandler af BASF’s specialudviklede Neopor® grafitperle i Skandinavien. Grafitperlen indgår i alle Neopixels® isoleringsløsninger.

NEOPIXELS® DANMARK A/S er danskejet og vores kerneværdier er høj service og god kvalitet. Priserne er konkurrencedygtige og levering til tiden er yderst vigtigt for os.

Rådgivning og information omkring vores produkter kan fås på tlf. 8699 5500.


BASF – bæredygtig og innovativ

BASF er en af verdens førende producenter af EPS-perler til industrien. Gennem viden og innovation har BASF i over 60 år arbejdet tæt sammen med byggebranchens interessenter for at skabe bæredygtige byggeprojekter. Med BASF bliver bygninger mere holdbare, mere energieffektive og mere miljøvenlige. Derfor er en af de vigtige grundsten i BASF at skabe grundlag for en bæredygtig fremtid. BASF blev i maj 2016 officiel regional partner i World Green Building Councils europæiske netværk. Netværket repræsenterer et fællesskab af 25 grønne bygningsråd (GBC) og over 5.000 virksomheder, der samarbejder tæt for at understøtte væksten i det bæredygtige byggeri i Europa samt påvirke den politiske dagsorden.© Copyright 2016 Neopixels • Alle rettigheder forbeholdes. Intet indhold på dette site må overtages på nogen som helst måde, helt eller delvist, uden forudgående udtrykkelig tilladelse fra Neopixels. Neopixels og Neofixx er registrerede mærkenavne tilhørende Neopixels Insulation bv. Neopor og BASF er registrerede mærkenavne for BASF's afdelinger eller tilknyttede virksomheder. Alle mærker tilhører de respektive indehavere.


| Cookie- og privatlivspolitik
Top