Neopor® Isobeton

Fordele ved NEOPOR® ISOBETON til gulv og tag

→ Download som PDF

Neopixels Danmark ApS har som de eneste i Scandinavien rettigheder til salg af Neopor® grafitperler. Perlen er udviklet af BASF, og den anvendes til en lang række isoleringsformål. Til gulv og tag er der udviklet en special grafitperle med helt unikke egenskaber. Perlen har en særlig form, som gør, at den bindes sammen med betonen på en optimal måde, og grafitindholdet i perlen er varmereflekterende og giver den højeste isoleringsevne. Neopor® Isobeton til gulv og tag anvender Neopor® grafitperler og løsningen er særlig velegnet til etageadskillelser, niveauforskelle og faldopbygninger.

Fordelene ved NEOPOR® ISOBETON til gulv og tag:

  • Eneste specialudviklede perle til gulv og tag 
  • 100% rent produkt – ingen granulat
  • Bæredygtighed – fra vugge til grav dokumentation
  • Letvægtsløsning med lavt varmetab
  • God trinlydsdæmpning
  • Stor trykstyrke og formstabilitet
  • Nem udlægning – godt arbejdsmiljø

Unikt silosystem

Med et net af kvalitets betonproducenter leveres Neopor® Isobeton til gulv og tag op i 60 meters højde på byggepladsen. Via et unikt silosystem og blandeproces direkte på byggepladsen er der stort set ingen spild og affald. Samtidig er gulvløsningen arbejdsmiljøvenlig og nem at udlægge.

Bæredygtig løsning

BASF, Tyskland, som står bag Neopor® perlen har ligeledes udviklet en 100% bæredygtig og nedbrydelig perle. Perlen er produceret af rapsolie/biomasse og er del af BASF’s nye Biomass Balance program, som repræsenterer produkter, der har en lav CO2 belastning og samme funktionalitet som grundproduktet. Neopixels Danmark ApS har ligeledes retten til at sælge denne løsning i Scandinavien. Kontakt os for mere information på 8699 5500.

BASF – bæredygtig og innovativ

BASF er en af verdens førende producenter til industrien. Gennem viden og innovation har BASF i over 60 år arbejdet tæt sammen med byggebranchens interessenter for at skabe bæredygtige byggeprojekter. Med BASF bliver bygninger mere holdbare, mere energieffektive og mere miljøvenlige. Derfor er en af de vigtige grundsten i BASF at skabe grundlag for en bæredygtig fremtid. BASF blev i maj 2016 officiel regional partner i World Green Building Councils europæiske netværk. Netværket repræsenterer et fællesskab af 25 grønne bygningsråd (GBC) og over 5.000 virksomheder, der samarbejder tæt for at understøtte væksten i det bæredygtige byggeri i Europa samt påvirke den politiske dagsorden.

Om Neopixels Danmark ApS

NEOPIXELS DANMARK ApS Neopixels Danmark ApS er en af Danmarks førende producenter og forhandlere af fremtidens isoleringsløsninger. Neopixels Danmark ApS er eneforhandler af BASF’s specialudviklede Neopor® grafitperle i Scandinavien. Grafitperlen indgår i en række Neopixels® isoleringsløsninger herunder Neopor® Isobeton til gulv og tag, Neopixels® Hulmursisolering og Neopixels® Krybekælder. Højt serviceniveau Neopixels Danmark ApS er danskejet og kerneværdierne er høj service og god kvalitet. Priserne er konkurrencedygtige og levering til tiden er yderst vigtigt for os. Rådgivning omkring Neopor® perlen og henvisning til betonproducenter, der leverer Neopor® Isobeton til gulv og tag oplyses på tlf. 8699 5500.

 

 © Copyright 2016 Neopixels • Alle rettigheder forbeholdes. Intet indhold på dette site må overtages på nogen som helst måde, helt eller delvist, uden forudgående udtrykkelig tilladelse fra Neopixels. Neopixels og Neofixx er registrerede mærkenavne tilhørende Neopixels Insulation bv. Neopor og BASF er registrerede mærkenavne for BASF's afdelinger eller tilknyttede virksomheder. Alle mærker tilhører de respektive indehavere.


| Cookie- og privatlivspolitik
Top